”Tääl on joka päivä juhannus” : The Voicen viralliset Kesähitit vuosina 2010–2014 ja niiden representaatio kesästä - Heiniluoma, Niko (2015)
The Voice -radiokanava on järjestänyt Virallisen kesähitin äänestyksen vuodesta 2007 asti. Tarkastelen äänestyksen voittaneiden The Voicen virallisten kesähittien sisältämää kesän representaatiota. Äänestyksen voittajat saavat osakseen paljon huomiota ja radiosoittoa ainakin The Voice -kanavalla, ja voittajat on sisällytetty kesällä julkaistuille kesähittikokoelmalevyille. Halusin myös selvittää, millainen kuva kesästä syntyy The Voicen kesähittien perusteella. Kesän representaatioita lyriikassa ei ole ennen tutkittu, joten tutkimukselleni on myös olemassa tieteellinen peruste.