CVG-ICP-OES -menetelmän käyttö elohopean analysointiin eläinkudoksesta - Ridanpää, Juho (2015)
Tässä Pro gradu –tutkielmassa käsitellään elohopean määritystä eläinkudoksesta kemiallinen höyryn muodostus induktiivisesti kytketty plasma optinen emissio spektrometria –menetelmällä (CVG-ICP-OES) ja siihen liittyvää näytteenkäsittelyä.