Lämpöyhtälön ja Laplacen yhtälön ratkaisun ominaisuuksia - Pakarinen, Tiina (2015)
Tämän tutkielman tarkoituksena on tutustua kahteen tärkeään osittaisdifferentiaaliyhtälöön; Laplacen yhtälöön ja lämpöyhtälöön. Näitä molempia hyödynnetään fysiikan lisäksi useiden muidenkin tieteenalojen sovelluksissa.