Uuden varhaiskasvatuslain uutisointi Helsingin Sanomissa - Järvenpää, Heidi (2015)
Järvenpää, Heidi. 2015. Uuden varhaiskasvatuslain uutisointi Helsingin Sanomissa. Varhaiskasvatustieteen kandidaatintutkielma. Kasvatustieteiden laitos. Jyväskylän yliopisto. 52 sivua + liitteet.