Yritysblogi brändiviestinnän välineenä - Sharma, Heidi (2015)
Tämän tutkimuksen tavoitteena oli kartoittaa, millä tavoin yritysblogeja voidaan hyödyntää ulkoisen brändiviestinnän välineenä. Teoriaosuudessa määriteltiin tutkimuksen keskeisimpiä käsitteitä sekä tiivistettiin, mitä hyötyjä ja mahdollisuuksia yritysblogi tarjoaa organisaatioille ja minkälaisia ominaisuuksia on hyvällä yritysblogilla. Lisäksi käsiteltiin lyhyesti yritysbloggaamiseen liittyviä haasteita ja riskejä. Tämän jälkeen käsiteltiin yritysblogin mahdollisuuksia brändin tunnettuuden kasvattamisessa, brändiuskollisuuden vahvistamisessa sekä mielleyhtymien liittämisessä brändiin.