Suomalainen liikuntakulttuuri - Lainio, Emmi (2015)
Emmi Lainio (2015). Suomalainen liikuntakulttuuri. Liikuntakasvatuksen laitos, Jyväskylän yliopisto. Liikuntapedagogiikan pro gradu -tutkielma. 70 sivua, 1 liite.