Henkilöstökoulutuksen koettu laatu - Seppänen, Sinna (2015)
Tämän tutkimuksen tavoitteena oli kehittää henkilöstökoulutuksen laatumalli ja vastata tutkimuskysymykseen ”mitä on henkilöstökoulutuksen laatu”.