Asiakkaan kokemus alkoholin käytön mini-interventiosta - Honkalampi, Seija (2015)
TIIVISTELMÄ Seija Honkalampi (2015). Asiakkaan kokemus alkoholin käytön mini-interventiosta. Terveystieteiden laitos, Jyväskylän yliopisto, (terveyskasvatus ja terveyden edistäminen) pro gradu -tutkielma, 56 s., 5 liitettä.