Voimaantumisen orientaatiot työvalmennuksessa : koetut tuen elementit voimaantumisen mahdollistajina - Vilen, Henriikka (2015)
JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Sosiaalityö VILEN, HENRIIKKA: Pro gradu -tutkielma, 90 sivua, 5 liitesivua Kevät 2015 Ohjaaja: Elina Virokannas