Euroopan talouskriisi, koettu hyvinvointi ja sosiaalinen pääoma - Lukkarinen, Henri (2015)
Tutkimuksessa tarkastellaan ihmisten kokemassa hyvinvoinnissa tapahtuneita muutoksia Euroopan talouskriisin aikana. Lisäksi tarkastellaan hyvinvointiin yhteydessä olevia tekijöitä ja erityisesti sosiaalisen pääoman vaikutusta. Tavoitteena on myös arvioida tässä käytettävän mittarin yhteiskuntapoliittista relevanssia.