"Hei auta mua laskemaan" : vanhemman osallisuus lapsen matematiikan opiskelussa - Liuttu, Krista; Pasanen, Saara (2015)
Liuttu, K. & Pasanen, S. 2015. Kasvatustieteen pro gradu -tutkielma. Jyväskylän yliopisto. Opettajankoulutuslaitos.