Grooving 'n' moving English : a material package for language showering in sports focused kindergarten - Härkönen, Tiia (2015)
Sanaston oppiminen on tärkeä osa-alue vieraan kielen oppimisessa. Koska sanaston oppiminen vaatii motivaatiota, huomiota ja persoonallistamista, jotta uudet sanat siirtyvät muistiin pysyvästi, tulisi erilaiset oppijat ottaa huomioon opetuksessa. Oppimistyyleistä erityisesti kinesteettinen oppimistyyli jää nykyisissä opetusmateriaaleissa vähälle huomiolle, samoin vahva toiminnallisuus kielten opetuksessa. Näiden huomiointi edistäisi erityisesti varhaista kielenoppimista sekä sanaston oppimista.