Moninaisuudessaan yhtenäinen : Euroopan unionin määritteleminen ja solidaarisuuden rakentaminen Helsingin Sanomien uutisissa - Aaltonen, Maija (2015)
Tässä tutkielmassa selvitetään sitä, miten Euroopan unioni määritellään Helsingin Sanomien uutisissa ja miten lehden uutiset rakentavat eurooppalaista solidaarisuutta. Tarkastelun kohteena ovat toukokuussa 2014 pidetyt EU-parlamenttivaalit ja aineisto on kerätty aikaväliltä 1.4.- 30.6.2014.