Keski-ikäisten mielenterveyden ongelmia kohdanneiden kokemuksia sosiaaliturvan toteutumisesta - Lahtinen, Kaisu (2015)
Tutkimukseni tarkoituksena on selvittää, millaisia kokemuksia keski-ikäisillä mielenterveysongelmia kohdanneilla on sosiaaliturvan toteutumisesta omassa elämässään. Lähtökohtana tutkimukselle on perustuslakiin kirjattu oikeus välttämättömään toimeentuloon ja huolenpitoon ja sitä vaarantavat viime vuosikymmeninä tapahtuneet muutokset hyvinvointivaltiossa sekä toteutetussa sosiaalipolitiikassa.