Ruoka- ja ravitsemuskasvatuksen toteuttaminen alakoulussa - Saukko, Suvi (2015)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää ruoka- ja ravitsemuskasvatusta alakoulun kontekstissa. Tutkimuksessa selvitettiin alakoulun ruoka- ja ravitsemuskasvatuksen mielikuvia, tarvetta ja menetelmiä luokanopettajien ja luokanopettajaopiskelijoiden mielestä, sekä alakoulun oppilaiden kokemusta ruoka- ja ravitsemuskasvatuksesta.