Integrated approach to analysis of communication in issue arenas : building a balanced communication strategy portfolio - case Paperinkeräys Oy - Riikonen, Jasmiina (2015)
Tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää, miten integroitu teema areena -analyysi (issue arena analysis) voisi tuoda lisäarvoa strategiseen maineenhallintaan käytännössä. Tutkimus toteutettiin tapaustutkimuksena. Kohdeorganisaationa tutkimukselle toimi Paperinkeräys Oy, joka on valtakunnallinen kierrätys- ja ympäristöpalveluja tarjoava yritys.