"Sota, pelasta meidät!" : dramatistinen analyysi George W. Bushin terrorismin vastaisesta retoriikasta Kenneth Burken teoriaa soveltaen - Franssila, Antti (2014)
Tutkielmassa analysoidaan George W. Bushin terrorismin vastaisuuteen perustuvaa draamaa syyskuun 11. päivän terrori-iskujen jälkeen Kenneth Burken teoriaa soveltaen. Bushin draama koostuu hänen puheistaan esiin luettavasta kokonaisuudesta, jossa puheiden elementit ja käsitteet muodostavat perusteet retoriikkaan samaistumiselle. Työn tarkoituksena on analysoida, miten ja millaiseksi tämä draama rakennetaan sekä pohtia mitä hyötyjä ja ongelmia siitä aiheutuu.