Riskitiheyskuvio Coxin mallin diagnostiikassa ja tulkinnassa sekä sen toteuttaminen R-ympäristöön - Koski, Nanni (2015)
Tutkielmassa esitellään riskitiheyskuvio, jota voidaan käyttää Coxin suhteellisten riskitiheyksien mallin tulosten sekä aineiston havainnollistamisessa. Kaikki mallissa olevat kovariaatit voidaan piirtää samaan kuvaan, sillä vaaka-akselin koordinaattina käytetään [0, 1]-välille skaalattuja järjestyslukuja. Pystyakselille piirretään kovariaateittain suhteellinen riskitiheys, joka on mallin antama riskitiheys jaettuna riskitiheydellä vertailukohdassa kuten kovariaatin mediaanissa.