Tyhjää puhettako? : eduskunnan välikysymysinstituutio 1999-2013 - Juga, Salla (2015)
Tässä tutkielmassa tarkastellaan Suomen välikysymysinstituutiota parlamentaarisena valvontakeinona ja opposition tapana kontrolloida hallitusta. Tutkielma tarjoaa katsauksen välikysymysinstituution nykytilaan ja käyttöön eduskunnassa. Keskiössä on hallituksen ja opposition välinen vastakkainasettelu ja sen ilmeneminen välikysymysdebateissa. Aihetta lähestytään vuosina 1999–2013 esitettyjen välikysymysten pohjalta.