Palloilulajien entisten huippu-urheilijoiden ravitsemustottumukset vanhemmalla iällä - Polso, Outi (2015)
Outi Polso (2014). Palloilulajien entisten huippu-urheilijoiden ravitsemustottumukset van-hemmalla iällä. Terveystieteiden laitos, Jyväskylän yliopisto, liikuntalääketieteen pro gradu-tutkielma, 54 s., 1 liite.