Kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen julkisuuskuvan muodostuminen maakuntalehti Keskisuomalaisessa vuosina 2011–2013 - Stranius, Susanna (2014)
Tutkielmassani selvitän, millaista kuvaa maakuntalehti Keskisuomalainen rakentaa kansanedustaja Teuvo Hakkarai-sesta. Aihe on kiinnostava, koska Hakkarainen on herättänyt runsaasti keskustelua kansanedustajalle epätyypillisellä käytöksellään. Median valta politiikkaan liittyvässä uutisoinnissa on suuri, koska tiedotusvälineillä on tavallista kansa-laista enemmän valtaa yhteiskunnallisesti vakiintuneen asemansa vuoksi. Koska kielenkäyttö on aina valintojen te-kemistä, voivat toimittajien työssään tekemät valinnat vaikuttaa kuvaan, jonka lukija uutisoitavasta aiheesta saa.