Sinut on kutsuttu : diskurssianalyyttinen tutkimus ohjauskeskustelusta Nuorten Starttipajalla - Leinonen, Karita (2015)
Tässä pro gradu tutkimuksessa tutkitaan ohjausvuorovaikutusta yksilövalmentajan ja asiakkaan välillä Nuorten Starttipajalla.