Tiokruunueetterien metallikompleksit - Virtanen, Tiina (2012)
Tämä LuK-tutkielma käsittelee tiokruunueetterien metallikomplekseja. Tarkemman tarkastelun kohteeksi on valittu pelkkiä rikkidonoreita sisältävien tiokruunueettereiden hopea-, kulta-, kupari-, palladium- ja platinakompleksit, jotka ovat lisäksi homoleptisiä eli eivät sisällä tiokruunueetterien lisäksi muita ligandeja. Tutkielmassa on keskitetty lähinnä kompleksien rakenteisiin ja koordinaatiokemiaan.