Situation awareness in clinical decision support system : case trauma team - Puhilas, Paula (2015)
Tällä hetkellä tutkimuskohteessa ei ole käytössä elektronista päätöksen- tukijärjestelmää. Tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää, miten kliininen päätöksentukijärjestelmä voi auttaa tilannetietoisuuden muodostumista päätöksenteon tueksi traumatiimin toiminnassa Keski-Suomen keskussairaalassa. Traumatiimi on moniammatillinen tiimi, joka hoitaa loukkaantuneita potilaita ensiavussa. Parempi tilannetietoisuus johtaa parempiin päätöksiin. Tutkimuksen fokuksena on selvittää, mitä tietoa traumatiimiläiset tarvitsevat tilannetietoisuuden muodostamiseksi ja ylläpitämiseksi.