Ympäristövastuun haasteet ja merkitys Lemminkäinen Infra Oy:ssä - Raitanen, Hanna (2015)
Yritysmaailma muuttuu. Ympäristövastuun kantamisesta on tullut yksi nykypäivän vaatimuksista, mitä ilman yritykset voivat menettää kilpailuetunsa, asiakkaansa ja toimilupansa. Ympäristövastuun kokonaisuus ei kuitenkaan ole ongelmaton. Aiempien tutkimusten mukaan yritykset kohtaavat lukuisia haasteita muun muassa ympäristöosaamiseen, resursseihin ja sidosryhmiin liittyen.