Nuorten syrjäytyminen ja vuorovaikutusosaaminen : kirjallisuuskatsaus nuorten syrjäytymistä ja vuorovaikutusosaamista käsittelevään tutkimuskirjallisuuteen - Linna, Tapani; Rantala, Joonas (2014)
Tässä tutkielmassa perehdytään nuorten syrjäytymiseen ja vuorovaikutusosaamiseen systemaattisen kirjallisuuskatsauksen avulla. Tutkielman tavoitteena on kartoittaa, jäsentää ja analysoida sitä, miten nuorten syrjäytyminen ja vuorovaikutusosaaminen kytkeytyvät toisiinsa kansainvälisen tutkimuskirjallisuuden perusteella. Vuorovaikutusosaamisen relationaalisen luonteen vuoksi tutkielmassa taustoitetaan vuorovaikutusosaamisen ja syrjäytymisen käsitteiden lisäksi myös vuorovaikutussuhteiden ja sosiaalisen tuen käsitteitä.