Liikunnan- ja terveystiedon opettajien koulutustoiveita - Kettunen, Katja (2015)
Kettunen Katja, 2015. Liikunnan- ja terveystiedonopettajien täydennyskoulutustoiveita. Liikuntapedagogiikan pro gradu –tutkielma. Liikuntakasvatuksen laitos, Jyväskylän yli-opisto, 90s.