Oppimissuunnitelma alakoulun opettajan puheessa - Väyrynen, Emmi (2015)
Väyrynen, Emmi. OPPIMISSUUNNITELMA ALAKOULUN OPETTAJAN PUHEESSA. Erityispedagogiikan pro gradu -tutkielma. Jyväskylän yliopiston kasvatustieteiden laitos, 2014. 70 sivua.