"Pupurättien keskeltä takaisin työelämään" : äitien näkemyksiä työhön paluusta perhevapaan jälkeen - Friman, Riikka (2015)
Riikka Friman (2015). Pupurättien keskeltä takaisin työelämään - Äitien näkemyksiä työhön paluusta perhevapaan jälkeen. Terveystieteiden laitos, Jyväskylän yliopisto, terveyskasvatuksen pro gradu-tutkielma, 67 s., 3 liitettä.