Teacher's oral feedback in a CLIL classroom - Pirhonen, Noora (2015)
Luokkahuonetta on tutkittu monesta eri näkökulmasta, ja myös opettajan palautetta on tarkasteltu eri perspektiiveistä. Suullista palautetta on kuitenkin tutkittu melko vähän, ja tämä tutkielma tuo lisää tietoa kyseisestä aiheesta. Se keskittyy tarkastelemaan CLIL- luokkahuonetta, joka tuo oman näkökulmansa suullisen palautteen tutkimiseen.