Musiikkiterapeutti yksityisenä yrittäjänä ja Kelan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottajana - Hilpinen, Sari (2015)
Tässä pro gradu -tutkielmassa kuvataan Kelan vaikeavammaisten lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottajana toimivien musiikkiterapeuttien toimintaa ja sijoittumista yhteiskunnan kuntoutuspalvelujärjestelmään vuosien 2012–2014 välisenä aikana. Lisäksi tutkielmassa tarkastellaan musiikkiterapeuttien kokemuksia kuntoutustyöstä ja yhteistyöstä Kelan ja muiden yhteistyötahojen kanssa.