Rikostaustaisten naisten oman elämänsä jäsennykset : päihteidenkäytön, väkivallan ja äitiyden kertomuksia - Salovaara, Ulla (2014)
RIKOSTAUSTAISTEN NAISTEN OMAN ELÄMÄNSÄ JÄSENNYKSET - päihteidenkäytön, äitiyden ja väkivallan kertomuksia