Pienistä asioista yleisvaikutelmaan : vanhempien arvioita päivähoidosta - Mäntylä, Terhi (2014)
Tiivistelmä. Mäntylä, Terhi. 2014. Pienistä asioista yleisvaikutelmaan. Vanhempien arvioita päivähoidosta. Varhaiskasvatustieteen pro gradu -tutkimus. Kasvatus-tieteiden laitos. Jyväskylän yliopisto. 101 sivua + liitteet.