Thin film conductivity measurements of carbon nanotube hemicellulose complex - Saunajoki, Ville (2014)
Työssä mitattiin hiilinanoputkista ja hemiselluloosasta koostuvan läpinäkyvän ohutkalvon sähkönjohtavuutta. Materiaali on Nemcel Oy:n kehittämä. Valmistimme useita näytteitä erilaisia mittauksia varten ja testataksemme eri valmistusmenetelmiä.