Kunnan viranhaltijoiden ja valtuutettujen näkemyksiä hyvinvointikertomuksesta - Pentikäinen, Sari (2014)
Tutkimuksessa kartoitettiin yhden kunnan viranhaltijoiden ja valtuutettujen näkemyksiä hyvinvointikertomuksesta, joka on työväline kuntien hyvinvointipolitiikan suunnitteluun, seurantaan ja arviointiin. Tavoitteena oli tuottaa tietoa siitä, miten hyvinvointikertomus tunnetaan viranhaltijoiden ja valtuutettujen keskuudessa, miten hyvinvointikertomus näkyy toimialojen ja valtuutettujen työssä ja miten sen käyttöä johtamisen ja päätöksenteon työkaluna voitaisiin kehittää.