Kumiobjektien säilytyssuunnitelman toteutuminen museon kokoelmakeskuksessa : väliraportti - Koskinen, Arja (2014)
Tämä pro gradu-tutkielma on vuonna 2008 YAMK-päättötyöstä alkaneen kumiobjektien säilytystilan kehittämistyön väliraportti. Se on katsaus kehityssuunnitelman toteutumiseen. Kumiobjektien säilytys on osa työtäni konservaattorina, joten tutkielma on työelämälähtöinen. Museologiassa se kuuluu museografian osa-alueeseen, kuten Peter van Mensch on sen määritellyt.