Acceptance and commitment group therapy for treatment of insomnia - Pelkonen, Sonja; Puha, Niina (2013)
Hyväksymis- ja omistautumisterapiaa on käytetty laajasti erilaisten psyykkisten ongelmien hoidossa, niin aikuisilla kuin lapsilla. Viimeaikaisista tutkimuksista HOT:n periaatteiden soveltamisesta nukkumisongelmien ja unettomuuden hoitoon on saatu lupaavia tuloksia. Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää ryhmämuotoisen Hyväksymis- ja omistautumisterapian vaikutuksia unettomuuden hoidossa.