Strategia kunnan maineenmuodostajana : Hämeenlinnan kaupungin julkisuuskuvan muodostuminen paikallislehdistössä - Laaksonen, Reetta (2014)
Tässä tutkimuksessa tarkastellaan kunnan julkisuuskuvan muodostumista paikallislehdissä strategisten perusviestien näkökulmasta. Tutkimus on toteutettu sisällönanalyysina. Tutkimusaineisto koostuu neljän Hämeenlinnan alueella vuosina 2011-2012 ilmestyneen paikallislehden jutuista. Kyseessä on tapaustutkimus, jossa kohdeorganisaatio on Hämeenlinnan kaupunki. Tutkimuksen tarkoituksena on saada tietoa kunnan strategisesta viestinnästä ja sen toimivuudesta kunnan maineen muodostajana sekä paikallislehtien välittämästä kaupungin julkisuuskuvasta.