Juttuaiheena talousrikos : toimittajien tiedonhankinta pitkäkestoisessa talousrikosprosessissa - Mustikainen, Tuomas (2014)
Media on edelleen vuonna 2014 vallan vahtikoira: tutkivalla journalismilla on vieläkin mahdollisuus paljastaa vallan väärinkäytöksiä, muun muassa talousrikoksia. Pitkien oikeusprosessien ja talousrikosten monimutkaisuuden takia talousrikosjournalismi on yksi journalismin vaikeimmista lajeista.