Saako tälle edes nauraa? : keskustelunanalyyttinen tapaustutkimus monitulkintaisen naurun vuorovaikutuksellisista funktioista pariterapiassa - Sandbacka, Asta; Torvinen, Metta (2014)
Tämä pro gradu -tutkielma tarkasteli laadullisesti monitulkintaisen naurun