Keski-iän työkyvyn yhteys mielenterveyteen vanhuudessa - Tuunanen, Mervi (2014)
Mervi Tuunanen (2014). Keski-iän työkyvyn yhteys mielenterveyteen vanhuudessa. Terveys-tieteiden laitos, Jyväskylän yliopisto, Gerontologia ja kansanterveys, pro gradu – tutkielma, 52 s.