Aikuisyleisurheilijoiden urheilumotiivit - Sipilä, Kukka-Maaria (2014)
Kukka-Maaria Sipilä (2014). Aikuisyleisurheilijoiden urheilumotiivit. Terveystieteiden laitos, Jyväskylän yliopisto, Liikuntalääketieteen pro gradu -tutkielma, 39 s., 3 liitettä.