"Connaître une autre langue et savoir la parler est quelque chose de merveilleux" : French university students’ attitudes to and perceptions of using EFL - Selander, Annika (2014)
Kieliasenteita on tutkittu aktiivisesti jo 1960-luvulta lähtien. Tämä tutkimus pohjaa pääosin asennetutkimukseen pyrkiessään selvittämään ranskalaisten yliopisto-opiskelijoiden suhtautumista ja asenteita englannin kielen käyttöä kohtaan, sekä niiden muutosta ja sen syitä.