Viestintä IT-projekteissa : merkitys, hallinta ja esteet - Elo, Miia (2014)
Projektimuotoinen työskentely on yleistynyt pääasialliseksi työskentelymuodoksi erityisesti IT-alalla. Yksi onnistuneen projektin avaintekijöistä on toimiva projektiviestintä. Viestintään, sen hallintaan ja viestinnässä esiintyviin ongelmiin tulisi siis kiinnittää entistä enemmän huomiota, jotta projekti saataisiin onnistuneesti maaliin.