Innovatiiviset opetusmenetelmät - Rantakangas, Eetu (2014)
Suomen koulut ovat maailman huippua. Voisivatko innovatiiviset opetusmenetelmät auttaa huipulla pysymisessä ja ennen kaikkea, mitkä olisivat parhaat käytännöt niiden ehittämiseen ja hyödyntämiseen? Tutkielmassa käydään läpi joitain innovatiivisia opetusmenetelmiä sekä aiheeseen liittyvää tutkimusta. Tuloksissa esitellään hyviä käytäntöjä innovatiivisten opetusmenetelmien kehittämiseen ja hyödyntämiseen.