Kilpaurheilusta eväitä elämään - Raitis, Tiina (2014)
Raitis, Tiina (2014). Kilpaurheilusta eväitä elämään. Liikuntakasvatuksen laitos, Jyväskylän yliopisto, liikuntapedagogiikan pro gradu -tutkielma 51s.