Musiikki vanhoillislestadiolaisessa herätysliikkeessä - Seppänen, Samuli (2014)
Kandidaatintutkielmani on perehdytys vanhoillislestadiolaiseen musiikkikulttuuriin. Vanhoillislestadiolaisuus on suuri herätysliike, minkä takia kyseisen yhteisön kohtaaminen opetustyössä on todennäköistä. Koin tärkeäksi ottaa aiheesta selvää, sillä herätysliikkeen tavoista tiedetään musiikin saralta todella vähän.