Pihatrampoliini lasten motoristen perustaitojen kehittäjänä - Viitamaa, Kirsi (2014)
Viitamaa Kirsi (2014). Pihatrampoliini lasten motoristen perustaitojen kehittäjänä. Liikuntakasvatuksen laitos, Jyväskylän yliopisto, liikuntapedagogiikan pro gradu -tutkielma, 65 s., 2 liitettä.