Liikunnanopettajien käsityksiä ja kokemuksia esteettömästä liikunnanopetuksesta - Hemmola, Pia-Maria (2014)
Pia-Maria Hemmola (2014). Liikunnanopettajien käsityksiä ja kokemuksia esteettömästä lii-kunnanopetuksesta. Liikuntakasvatuksen laitos, Jyväskylän yliopisto, Liikuntapedagogiikan pro gradu – tutkielma. 86s.