Ketterän menetelmän räätälöinti - Partanen, Matias (2014)
Ketterien menetelmien käyttäminen on lisääntynyt 2000–luvulla. Mikään niistä ei kuitenkaan sovellu sellaisenaan käytettäväksi, vaan niitä tulee räätälöidä vastaamaan paremmin kehittämiskontekstia ja sen erityispiirteitä. Tässä tutkielmissa tarkastellaan ketterien menetelmien räätälöintiä. Tarkoituksena on selvittää, millä tavoilla ketteriä menetelmiä on esitetty räätälöitäväksi ja miten niitä on käytännössä räätälöity ja minkälaisin kokemuksin. Tutkimus perustuu laajaan kirjallisuuskatsaukseen.